Pages Navigation Menu

Kemiönsaari, Parainen, Kustavi

Categories Navigation Menu

Kevään 2018 hallitusaikataulut

Kevään 2018 hallitusaikataulut

Vuoden ensimmäinen kokous jossa käsitellään hankehakemuksia pidetään 29.01.2018. Uusien hankkeiden valmistelun kannalta on hyvä tietää, että valmistelutyö on tärkeä aloittaa ajoissa. Jos hanke on valmiina Hyrrässä tarvittavine liitteineen viimeistään 17.01.2018, niin hanke ehtii hyvin seuraavaan kokoukseen. Uudet hankkeet, jotka saavat myönteisen päätöksen, rahoitetaan vuoden 2018 kehyksestä, eli rahoituspäätökset tulevat alkuvuonna 2018.

Hankehakujärjestelmä on jatkuvasti auki. Hankesuunnittelussa kannattaa olla yhteydessä meihin toimistolla jo mielellään ideavaiheessa, niin voimme käydä tarkemmin läpi mihin voi hakea ja mitä kaikkea hakemukseen tulee liittää mukaan.