Pages Navigation Menu

Kemiönsaari, Parainen, Kustavi

Categories Navigation Menu

Alkuvuoden 2019 hallitusaikataulut

Alkuvuoden 2019 hallitusaikataulut

Vuoden toinen hallituksen kokous, jossa käsitellään hankehakemuksia pidetään 07.03.2019. Uusien hankkeiden valmistelun kannalta on hyvä tietää, että valmistelutyö on tärkeä aloittaa ajoissa. Jos hanke on valmiina Hyrrässä tarvittavine liitteineen viimeistään 28.02.2019, niin hakemus ehtii kokoukseen.

HUOM! Toiminnanjohtajan vaihdosta johtuen (helmikuun aikana) kannattaa seurata tiedotustamme, sekä nettisivuillamme, että sosiaalisessa mediassa.

Yhdistyksen rahoitusperiaatteet löytyvät seuraavalta sivulta.

Hankehakujärjestelmä on jatkuvasti auki. Hankesuunnittelussa kannattaa olla yhteydessä meihin toimistolla jo mielellään ideavaiheessa, niin voimme käydä tarkemmin läpi mihin voi hakea ja mitä kaikkea hakemukseen tulee liittää mukaan.