Tervetuloa

Leader I samma båt – Samassa veneessä rf ry rahoittaa hankkeita Euroopan maaseuturahaston tuella. Yhdistyksen hallinnoima Saaristomeren Kalaleader rahoittaa hankkeita Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston tuella.

Lisätietoa meistä ja
rahoitusmahdollisuuksista
Valitse teema

Mitä on leader?

Leader on toimintatapa, jonka kantavana teemana on erityisesti alhaalta ylöspäin -periaate eli hankkeiden valmistelu ja päätösvalta rahoitettavista hankkeista on tavallisilla ihmisillä, jotka ovat kotiseutunsa parhaita asiantuntijoita. Kuka tahansa voi tulla toimintaan mukaan.

07-leader-periaatteet
sinetti yhteisöt

Myönnetty tuki: Högsåra byalag rf/ Högsåran Kejsarhamnen käymäläuudistus

26.4.2024

De kejserliga toaletterna (”Keisarilliset käymälät”) Högsåran Kejsarhamnen satama on peräisin tsaari Aleksanteri III:n ajoilta. Tsaari vieraili satamassa lukuisia kertoja 1880-luvulla, ja suojaisaa tasankoa on siitä lähtien kutsuttu Kejsarhamnen satamaksi. Nykyaikana Kejsarhamnen satamaa ovat käyttäneet huviveneet sen erinomaisen sijainnin ansiosta Turun ja Hangon välillä. Vierasveneiden vuosittainen määrä lähentelee 2000:ta (vertailun vuoksi, Nauvossa noin 6000 venettä). Keisarilliset […]

Lue lisää
Kevätkukkia ja teksti kevätkokouksesta

Kevätkokous 25.4 klo. 17:30 Saaristokeskus Korpoströmissä

16.4.2024

Tervetuloa kevätkokoukseen 25.4 klo. 17:30 Saaristokeskus Korpoströmiin! Ilmoittautumiset Minnalle viimeistään 18.4. Järjestämme myös retken Korppoon biosfääripolulla ennen kokousta. Retki alkaa klo 15.

Lue lisää
sinetti yhteisöt

Myönnetty tuki: Kimito sportförening rf/Energiansäästöä ja turvallisuutta pururadalla

8.4.2024

Kimito sportförening rf on saanut Leader-tukea hankkeelle Energiasäästöä ja turvallisuutta pururadalla (Spånbanans energi-inbesparing samt säkerhet). Hankkeen hyväksytty kokonaiskustannus on 15 848,77€ ja julkinen tuki 12 679,02€. Hankkeen julkinen kuvaus (käännös ruotsista) Urheiluseura haluaa tehdä oman osansa ilmastotoimenpiteiden ja sähkönsäästön suhteen. Långdalenissa, jossa yhdistyksellä on yhdistystalo, on valaistu pururata, jossa käytetään nyt sähköä elohopeavalaisimilla. Hallitus on […]

Lue lisää