Pages Navigation Menu

Kemiönsaari, Parainen, Kustavi

Categories Navigation Menu

Yhdistys

I samma båt – samassa veneessä rf ry on aatteellinen ja yleishyödyllinen yhdistys, jonka toiminta-alueena on Kemiönsaari, Kustavi ja Parainen. Yhdistyksen tarkoituksena on kannustaa asukkaita yhteistyöhön alueensa kehittämiseksi. Yhdistys on kaksikielinen.

Yhdistys tekee alueella laaja-alaista yhteistyötä sekä osallistuu maaseudun kehittämisohjelman sekä muiden kansallisten ja kansainvälisten kehittämisohjelmien toteuttamiseen.

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka on kiinnostunut alueen kehittämisestä ja haluaa olla mukana vaikuttamassa oman alueensa tulevaisuuteen.

Yhdistys valittiin 21.1.2015 yhdeksi Suomen Leader-ryhmäksi, joka saa rahoituksen Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta vuosina 2014-2020. Tämä on yhdistykselle neljäs kausi Leader-ryhmänä. Koko Suomessa toimii 54 Leader-ryhmää samoin periaattein.

Tule mukaan vaikuttamaan!

I samma båt – samassa veneessä rf ry:n säännöt

Toiminta-alue