Pages Navigation Menu

Kemiönsaari, Parainen, Kustavi

Categories Navigation Menu

Hankkeita haetaan nykyään Hyrrän kautta

Hankkeita haetaan nykyään Hyrrän kautta

Hyrrä on maaseutuviraston kehittämä sähköinen hakupalvelu. Suurin osa maaseutuohjelman tuista haetaan Hyrrää käyttäen. Sähköinen haku on uusi asia Leader-ryhmille, mutta näemme sen tervetulleena uudistuksena. Hankehakemusten jättäminen, täydentäminen ja muu hallinnollinen käsittely toimii sähköisessä järjestemässä jouhevammin.

Maaseutuvirasto on koonnut sivuilleen monia ohjeita ja apuvälineitä Hyrrän käyttöön, linkki tässä. Hyrrä-palvelu edellyttää, että hakijalla on Y-tunnus ja että hakijaorganisaation vastuuhenkilöillä on verohallinnon Katso-koodit käytössä. Katso-palvelun kautta saa aktivoitua Hyrrän sovelluksen käyttäjälle. Ohje tässä.