Pages Navigation Menu

Kemiönsaari, Parainen, Kustavi

Categories Navigation Menu

Maaseutuviraston uutinen Hyrrän kehittämisaikataulusta

Maaseutuviraston uutinen Hyrrän kehittämisaikataulusta

Maaseutuviraston sivuilla julkaistiin 31.8. uutinen Hyrrän seuraavien vaiheiden aikatauluista, linkki uutiseen. Syyskuussa mahdollistuu yritystukien päätöksenteko ja myös maksatus Hyrrän kautta. Tämä tarkoittaa käytännössä, että ne meidän puoltamat yritystuet jotka nyt ovat Ely-keskuksessa voivat Hyrrä-päivityksen jälkeen saada sähköisen päätöksen. Päivitämme aikataulun kun olemme saanet tietää tarkan päivän. Kun yritystuesta on tehty päätös Hyrrässä, niin sen jälkeen myös maksuhakemustoiminto on näihin tukiin mahdollinen. Syksyllä avautuu myös muutospäätösten mahdollisuus Hyrrässä.

Tukipäätösten ja maksatusten osalta tilanne on meidän Leader-hankkeiden osalta seuraava: Lähetämme meillä käsittelyssä olleet hakemukset Ely-keskukseen aikajärjestyksessä, ottaen kuitenkin huomioon sen että hankkeissa ei ole tarkistuslistamme mukaisia täydennystarpeita. Ely-keskus tiedottaa heillä olevien hankkeiden käsittelyajoista suoraan hakijalle.

Hanketuissa päätöksenteko on käynnissä ja maksuhakemuksen voi tehdä ne hankkeet joilla on tukipäätös. Yritystukien päätöksenteon osalta, ks. uutinen aikatauluista yllä. Jos teillä on kysymyksiä hankkeiden ja yritystukien käsittelyajoista, niin olkaa yhteydessä meihin Leader-toimistolla.