Pages Navigation Menu

Kemiönsaari, Parainen, Kustavi

Categories Navigation Menu

Landsbygdsriksdagen Ahvenanmaalla 5-7.10.2018

Landsbygdsriksdagen Ahvenanmaalla 5-7.10.2018

Leader Åland och kutsunut mukaan ruotsinkieliseen maaseutuparlamenttiin Ahvenanmaalla. Lisätietoa alla.

Voitte myös olla yhteydessä I samma båt – samassa veneessä henkilökuntaan, niin kerromme lisää tapahtumasta ja matkoista Ahvemanmaalle ja takaisin. Huomioikaa, että osallistumismaksu on alempi 17.8.2018 asti.


Välkommen på landsbygdsriksdag!

Landsbygdsriksdagen är en konferens som arrangeras vartannat år och samlar landsbygdsaktiva från hela Svenskfinland. Evenemanget är en röst för byarna, organisationerna och människorna på landsbygden. Även gräsrotsrörelserna i städerna är välkomna med, för problemen är ofta de samma fast omgivningen varierar.

Den femtonde finlandssvenska Landsbygdsriksdagen ordnas den 6-7.10.2018 på Åland.

I oktober välkomnar Lokalkraft Leader Åland er till Landsbygdsriksdagen 2018. Vi erbjuder ett digert program, tid för mingel och nätverkande, intressanta föreläsningar och workshops. Vi smygstartar programmet redan på fredagskvällen den 5 oktober med Nordisk afton som vi firar med middag på Smakbyn där Micke Björklund välkomnar oss tillsammans med föreningen Hela Norden Ska Leva som firar 10 år.

Programmet fortsätter på lördagen med flera inspirerande föreläsningar och en workshop, lunch och middag med dans.
På söndagen fortsätter programmet fram till lunch.

 

Mer information om programmet finns här: www.landsbygdsriksdagen.fi

 

Anmäl er senast 17 augusti för Boka tidigt-pris genom länken: www.lyyti.fi/reg/Landsbygdsriksdag_Aland

Dela gärna inbjudan vidare.

Vi hoppas få se både hitresande och lokala deltagare här i höst!