Pages Navigation Menu

Kemiönsaari, Parainen, Kustavi

Categories Navigation Menu

Hakuprosessi

Rahoitusta haetaan sähköisen hakujärjestelmän Hyrrän kautta. Tunnistautumisessa käytetyn Katso -palvelun päätyttyä vuoden 2020 lopussa palvelun korvaa Suomi.fi -tunnistus ja Suomi.fi -valtuudet. Lisätietoa Suomi.fi -palveluista

NÄIN HAKUPROSESSI ETENEE

  1. Ole yhteydessä akivaattoriin ja kerro hankeideastasi
  2. Laadi hankesuunnitelma ja kustannusarvio jo ennen Hyrrään kirjautumista
  3. Hyrrä toimii parhaiten Firefox-selaimen versiolla 48.0 tai sitä uudemmalla selainversiolla. Mene Ruokaviraston sivulle. Hyrrään pääset valitsemalla oikeasta reunasta ”Kirjaudu Hyrrä-palveluun”. Sähköisen tunnistautumisen jälkeen yksityinen elinkeinonharjoittaja (toiminimi) yksilöi itsensä vastuuhenkilöksi henkilötunnuksellaan. Oikeushenkilön vastuuhenkilöksi yksilöidään henkilötunnuksella se, jolla on allekirjoitusoikeus hakijayhteisössä (todistus tästä liitetään hakemukseen). Valitse sen jälkeen sivun vasemmasta yläreunasta UUSI HAKEMUS ja sieltä EMKR-HANKEHAKEMUS.
  4. Hakemuksen toisella välilehdellä (hankesuunnitelma) toimenpiteeksi valitaan Kalatalouden toimintaryhmät. Hakemuksen viimeisellä välilehdellä (allekirjoitus ja lähetys) laita rasti kohtaan ”Annan suostumukseni siihen, että toimintaryhmän käsittelijä pääsee tarkastelemaan keskeneräistä hakemustani”, tallenna ja jätä hakemus keskeneräiseksi! (Tuo vaihtoehto ei tule esiin, jos et ole huomannut rastittaa ensimmäisellä välilehdellä kohtaa ”Allekirjoittaja”). Ole yhteydessä aktivaattoriin ja pyydä häntä tarkastamaan keskeneräinen hakemus; hänellä voi olla arvokkaita vinkkejä hakemuksen täydentämiseksi tai parantamiseksi! Aktivaattorilta saat tietoa myös hakemuksen pakollisista liitteistä (lista vaadittavista liitteistä löytyy kyllä paperihakemuksesta esim. täältä).
  5. Kun aktivaattori on tarkastanut keskeneräisen hakemuksen, voit lähettää sen (viimeisellä välilehdellä ”Lähetä”)
  6. Kun hakemus on jätetty, hakija voi omalla riskillään käynnistää hankkeen
  7. Hakijalle ilmoitetaan Saaristomeren kalatalouden toimintaryhmän ohjausryhmän kokousajankohta
  8. Ohjausryhmä käsittelee rahoitushakemuksen ja antaa hankkeen rahoittamisesta tarkoituksenmukaisuusharkintaan perustuvan, joko puoltavan tai kielteisen lausunnon ELY -keskukselle
  9. Hakijalle ilmoitetaan ohjausryhmän päätöksestä
  10. Hanke saa virallisen päätöksen ELY-keskuksesta

Myönteisen rahoituspäätöksen saaneiden hankkeiden on hankkeen tiedotuksessa ja julkaisumateriaalissa käytettävä EU:n symbolia. Lisäksi on selkeästi käytävä ilmi, että hanke on osittain Euroopan meri- ja kalatalousrahaston rahoittama.


Hanke on osittain EMKRn rahoittama