Pages Navigation Menu

Kemiönsaari, Parainen, Kustavi

Categories Navigation Menu

Miten teen maksuhakemuksen?

Maksuhakemukset jätetään ELY-keskuksen käsittelyyn Hyrrä-verkkopalvelun kautta. Maksuhakemuksen voi avata ja täyttää Hyrrässä kun hankkeelle on tehty tukipäätös Hyrrässä. Linkki Hyrrään.

I samma båt – samassa veneessä työntekijät auttavat hakemuksesi täyttämisessä ja tarvittavien liitteiden kanssa. Maksuhakemuksen voi tulla tekemään I samma båt – samassa veneessä toimistolle, jossa on tähän käyttöön varattu asiakaspääte sekä skanneri (kaikki hakemuksen liitteet toimitetaan sähköisessä muodossa, pdf-tiedostoina).

Yritystukien maksuhakemuksiin vaaditaan liitteiksi toimenpiteeseen kuuluvat maksu -ja menotositteet, pääkirjanote ja muut toteutukseen, kustannuksiin ja rahoitukseen liittyvät selvitykset, samoin kuin mitä vaaditaan hanketukien maksatukseen.  Mutta, yritystukien osalta pitää huomioida, että monet liitteet joita kehittämistukien maksuhakemukseen vaaditaan ei tule sovellettavaksi yritystuissa.

Tarkempaa ohjeistusta mitä kaikkea vaaditaan liitettäväksi löytyy myös yritystuen tukipäätöksestä ja oheisesta Maaseutuviraston määräyksestä.